Fjelltur i Målselv

Målselv

Bare et par timers kjøretur fra Tromsø ligger Målselv. Denne vakre kommunen byr på urørt villmark og store naturopplevelser, året rundt.

Generell informasjon

En snau times kjøring fra Tromsø tar E6 deg sørover til Målselv. Med dype skoger, urørt villmark og høye fjell byr Målselv på opplevelser året rundt. Her får du utmerkete fiskemuligheter i elver og vann, flust av toppturmuligheter, alpinanlegg som passer for alle, samt fascinerende innblikk i nord-norsk og samisk kultur. Med trange elvekløfter og åpne vidder byr Målselv på det typiske nord-norske innlandslandskapet. Bli med på aktiviteter som hundekjøring, scooterkjøring, elgsafari og reinsdyrmating.  

Fisking

Målselvfossen er en av Norges beste steder for laksefiske og har vært populær i århundrer. Landskapet er spektakulært, og kan lett ta pusten fra deg. Vær oppmerksom på at du må ha fiskekort hvis du skal fiske i elven. Du trenger derimot ikke fiskekort for å besøke den flotte Målselvfossen, eller går langs elven på en av de mange turstiene. På sommerstid er elven som utendørs «badeland», så det gjelder å ta med seg badetøy.

Natur og dyreliv

Øvre Dividal nasjonalpark ligger ved grensen til Sverige. Uberørte sletter og nydelige fjellpartier lar deg bli kjent den norske faunaen. Er du ekstra heldig, møter du ville dyr som elg og reinsdyr, beitende blant nasjonalparkens storslagne landskapsformasjoner.

Ski

Målselv fjellandsby er åpen sommer og vinter, og byr på fine tur og ski-muligheter. Om du vil tilbringe flere dager her er det en rekke hytter og leiligheter til leie. Slalåmbakkene er åpne på vinterstid, og alt av utstyr kan leies på stedet. Panorama-utsikten over Målselvdalen er alene verdt en tur opp til fjellandsbyen.

Utforsk aktiviteter og overnatting i Balsfjord, Målselv og Bardu

Selected filters: