Nyt en forfriskende sommer i Tromsø

Sommeren er sesongen med lange lyse dager og utendørs rekreasjon. Nå trekker vi ut av vinterhiet og nyter både den blomstrende naturen og yrende bylivet. 

Sommeren når den arktiske hovedstaden rundt mai, men vi har hatt snødager selv i juni. I takt med at landskapet blir grønnere, nyter vi lengre dager og lyse netter enten i fjellene rundt Tromsø, eller i parkene og friluftsområdene i byen. De mest vågale sjelene tar til og med et bad i Telegrafbukta. Sommeren har variert vær og kan være kjølig og frisk selv når solen skinner.

I løpet av de arktiske sommernettene sover aldri byen Tromsø, og vi nyter hvert minutt av midnattssolens glødende stråler. Midnattssolen er et naturlig fenomen som bare forekommer på steder nord for polarsirkelen. Mellom slutten av mai og slutten av juli går aldri solen ned, og du kan utforske mange aktiviteter, majestetiske fjell, arktisk dyreliv og bølgenes lyd 24 timer i døgnet.

Det arrangeres flere spennende festivaler både i byen og i Tromsø-regionen, og du vil finne både lokale og reisende som nyter noe kaldt å drikke rundt sentrum og havnen.