Bysightseeing

Sightseeing og omvisninger

Sightseeing er et must når du besøker nye steder!

I Tromsø kan du velge og vrake mellom sightseeingtilbud, året rundt. Tromsø er en variert by med et stort kulturtilbud, en rekke spennende attraksjoner og historiske gater som innbyr til vandring. Bykjernen er liten og kompakt, noe som gjør den perfekt til byvandring eller sightseeing på sykkel. Velger du å dra på utflukt med guide, får du ekstra valuta for pengene. Lokale guider sitter på flust av spennende historier som de gjerne deler med deg. 

Tromsø har en lang og innholdsrik historie, som er med på å gjøre byen til det den er i dag. Polarhistorien gjør byen ekstra interessant. Visste du at Tromsø kalles "porten til ishavet"? Eller at Roald Amundsen tilbragte mye tid i byen, og er hedret med to ulike monumenter i sentrum? Velger du å bli med på historisk byvandring vil du definitivt berike din kulturelle kapital, og la deg fascinere av alle de store personlighetene som har kalt Tromsø for hjem. Byvandringene inkluderer de klassiske attraksjonene og severdighetene som Ishavskatedralen, Fjellheisen, og Domkirken. Men ofte tar guidene tar deg også med inn i Tromsøs skjulte perler. Det være seg fargerike gater med ærverdige trehus, og bortgjemte koselige kafeer

Det er også mulig å være med på sightseeing på den vakre Tromsøya, hvor turen går til den lokale favoritten Telegrafbukta, og det idylliske Prestvannet, hvor lokalbefolkningen gjerne tilbringer sin fritid. 

Eller du kan bli med på en rekke omvisninger inne på attraksjonene og museene, som for eksempel matopplevelser kombinert med kultur og historiefortelling. 

God sightseeing, og husk å suge inn alle inntrykkende pulserende og gjestfrie Tromsø vil by deg på! 

City sightseeing

Selected filters: