Elg om vinteren i Polar Park i Bardu

Bardu

I Bardu får du tilgang til urørt villmark, vakre nasjonalparker samt Polar Park, som er verdens nordligste dyrepark.

Generell informasjon

Bardu er en naturskjønn kommune i Troms og Finnmark fylke, omtrent 2 timer med bil fra Tromsø. Med hele tre flyplasser, Tromsø, Evenes og Bardufoss innen rimelig reisevei, er Bardu godt tilgjengelig.

Villmark

På grunn av sine store utmarks- og fjellområder er Bardu kommune betegnet som en villmarkskommune. «Kvalitet og trivsel i friske omgivelser» er kommunens motto og trenger ikke ytterligere forklaring. Her står naturopplevelsene i kø, hele året. Lyset i polarnatten, den bitende kulden og dansende nordlys på vinterstid står i sterk kontrast til lange sommernetter under midnattssolen. 

Nasjonalparker

To storslåtte nasjonalparker ligger i Bardu, Rohkunborri og Øvre Dividalen, og innbyr til turer i naturskjønne omgivelser. Med sine høye fjell og isbreer, er dette er noen av Norges mest avsidesliggende områder. Ikke overraskende er Bardu perfekt for friluftsliv som jakt- og fiske, for den som er interessert i det.

Polar Park

Polar Park Arctic Wildlife Centre er lokalisert i Bardu. Parken er verdens nordligste dyrepark og hjem til flere av Norges største rovdyr. Her får du hilse på bjørn, ulv og gaupe, samt hjort, elg, rein og moskus.

 

Utforsk aktiviteter og overnatting i Balsfjord, Målselv og Bardu

Selected filters: