sommer sykkeltur i Tromsø

Sykkelturer i Tromsø-regionen

I Tromsøregionen tilbys mange flotte utflukter på sykkel. Du kan velge om du vil bruke egen kropp som motor, eller om du vil ha drahjelp av en moderne elsykkel. Og sykle er uansett sunt, bærekraftig og effektivt. En herlig aktivitet som gir deg frihetsfølelse, vind i håret og der du bruker hver eneste muskel i kroppen.  

Du kan enten velge å være med på en guidet sykkeltur, hvor lokale dyktige guider forteller deg spennende historier underveis. Eller du kan leie sykkel å utforske Tromsø og Tromsøregionen på egen hånd. 

Mektig natur og frisk luft går aldri av moten. Fra sykkelsetet kan du oppleve både det urbane Tromsø, men også den naturskjønne Tromsøregionen som omringer byen på alle kanter. Organiserte sykkelturer tilbys hovedsakelig på sommer og høst. Da er fortsatt komfortable temperaturer, og sjelden is på bakken.  

På sommerstid kan du sykle under midnattssolen hele natta om du vil. På høsten kan du være heldig å oppleve nordlyset danse over hodet, i det du suser gjennom det arktiske landskapet. På denne tiden av året er dessuten landskapet lekkert farget i rødt og gult, gjerne med et melissdryss av snø på de høyeste fjellene. Dette danner helt unike rammer for utendørsaktiviteter slik som sykling. 

God tur!  

Find your biking adventure

Selected filters: