Boat tour in Tromsø in winter

Båtturer i Tromsø

Nyt Tromsø fra sjøen! Båtturer er en populær aktivitet, enten du velger å padle kajakk, søke fart og spenning på en RIB-båt, prøver fiskelykken, eller bare vil nyte utsikten fra havet.

Kajakk og RIB

Oppdag nye sider av vakre Tromsø gjennom guidede kajakkturer. Utforsk det fantastiske arktiske landskapet og se det mangfoldige dyrelivet mens de erfarne guidene sørger for at du får en trygg og minneverdig tur. 
Hvis du er mer eventyrlysten og ønsker litt «action», anbefaler vi å ta en RIB-tur i Tromsø-regionen. Mange av RIB-turene kombinerer fart og spenning med observasjon av det arktiske dyrelivet, eller besøk ved kulturelle steder langs kysten. Se alle turene våre listet under.

Fisketur

Fisk din egen lunsj eller middag i fjordene rundt Tromsø. Torsk, steinbit, hyse og makrell er bare noe av fiskeslagene du finner i Tromsø-regionen. Våre leverandører tar deg med ut på dag eller kveldstid, og lærer deg mer enn gjerne alt de kan om fiske. Om du besøker Tromsø om sommeren kan du dra ut på havet i midnattssol, og om du kommer på vinteren kan du være heldig å se nordlyset mens du er ute på båten.

Laksefiske i Målselva er populært både for lokale og besøkende fra hele verden. De åpner for fiske i juni, men husk at du må ha fiskekort. 

Fjordcruise og seiling

Utforsk de arktiske fjordene mens du prøver fiskelykken, observerer dyrelivet eller lærer deg å seile. Våre leverandører tilbyr et bredt spekter av fjordcruise og båt-aktiviteter gjennom hele året. Se nordlyset mens du spiser deilig lokal mat på sjøen, eller slapp av i en jacuzzi midt på vannet. Lær mer om norsk kultur og livet langs den nordnorske kysten, eller utforsk horisonten mens midnattssolen lyser opp sommernettene. Du kan bli med på alt fra korte dagsturer til lengre turer over flere dager rundt om i Tromsø-regionen.

 

Finn din båtopplevelse

Selected filters: