Mørketidslys over Tromsø

Approved by Visit Tromsø

Visit Tromsø-region AS lanserte kvalitetsmerke "Approved By Visit Tromsø" for våre samarbeidspartnere i 1. kvartal av 2020. Du vil med dette se merker av logo på biler, i butikk- og restaurantvinduer, på klær og på våre leverandørers nettsider.

Hvorfor?

Vi ønsker at våre gjester skal få en en trygg og god opplevelse under deres besøk i Arktis og lanserte derfor konseptet «Approved by Visit Tromsø». Det er et kvalitetsstempel for å synliggjøre for våre gjester hvilke aktører som er en del av det seriøse og organiserte reiselivet i Tromsø-regionen.  

Vi lever i en verden hvor de reisende blir stadig mer kvalitetsbevisste. Dette merket skal bidra til at våre gjester kan gjøre gode valg, og merket står spesifikt for ansvarlighet fra leverandørens side. Merket kan kun brukes av Visit Tromsø-Region sine samarbeidspartnere. Tromsø-regionen byr på et bredt spekter av aktiviteter sommer og vinter, dag og natt. Derfor er det viktig at vi som bransje tar sikkerhet på alvor og leverer opplevelser av høy kvalitet til våre gjester. 

Approved by Visit Tromsø sikrer følgende

  • Kvalitet

  • Profesjonalitet

  • Trygghet

Vi er nøysomme i valg av våre samarbeidspartnere. Det betyr at dersom du velger en våre partnere under ditt besøk i regionen, skal alle tre punkter være tilfredsstilt. Kvalitetsprosessen for å bli samarbeidspartner i Visit Tromsø innebærer flere punkter bedriftene må dokumentere for å bli godkjent. Approved by-logoen er godkjent av NHO Reiseliv

Vi ønsker deg en trygg og god opplevelse i vår region!