Hero_Giovanni Cavallo

Brim Explorer

Nord-Norges kyst er vakker, heftig og sårbar. Med vårt stillegående hybrid-elektriske skip, gir vi deg muligheten til å oppleve denne naturen og omgivelsene på en helt ny måte.

Om oss

Skipet er det siste innen bærekraftig design, fra skroget bygget i gjenvunnet aluminium til den elektriske motoren som er helt stillegående. Lyden av stillhet er en mektig opplevelse, spesielt på havet der fraværet av motorstøy tillater oss å komme nærmere dyrelivet uten å forstyrre. En undervannsdrone og -mikrofon fanger lyd og bilde fra havets dyp og gir deg et unikt innblikk i denne ellers utilgjengelige verdenen.

I vintersesongen tilbyr vi hvalsafari eller villmarkscruise på dagen, avhengig av sesong, og nordlyscruise på kvelden med middag bestående av fem småretter inkludert. Vi serverer lokale spesialiteter med en moderne vri, inkludert en fullverdig vegetarmeny. På dagen kan du også kjøpe mat og drikke ombord.

Vi ønsker familier velkomne ombord. Med aktiviteter for barna, stellerom til de minste og egen barnemeny tilpasset en yngre palett, passer våre turer for oppdagere i alle aldre.

Vårt skip er universelt utformet og rullestolbrukere har tilgang på hele hoveddekket. Her kan man oppholde seg både inne og ute på dekk, finne toalettfasiliteter, matservering og informasjonsskjermer.

Vårt engasjement for havet og naturen er selve ryggraden i driften vår. I samarbeid med Zing Ocean Conservancy, en ideell miljøorganisasjon som arbeider for å bevare og rydde opp i havene våre, bidrar vi til bevisstgjøring og en konkret innsats for å rydde opp avfall der vi opererer. Vi gir også 1% av vårt overskudd til initiativ som bidrar til et bedre miljø.

Kontakt

Brim Explorer
Phone: +47 776 51 100
E-mail: [email protected]
Web: https://brimexplorer.com/no/

Finn din opplevelse her

Båten i vakre omgivelser utenfor Tromsø

Arktisk Fjordcruise

Denne turen utføres av Brim Explorer. Her kan du nyte panoramautsikt, undervannsdrone, guiding med mikrofon, og komme næ...

Middagscruise i nordlys

Middagscruise i nordlys

Denne turen utføres av Brim Explorer. Bli med på et avslappende cruise der vi seiler lydløst i mørket rundt Tromsøs fjor...

Halen til en hval foran Brim Explorer

Stille Hvalsafari fra Tromsø

Denne turen utføres av Brim Explorer. Få et unikt perspektiv på majestetisk knølhval og spekkhoggere. Vi vil også bruke ...